Omladinska tribina u Subotici
U okviru projekta Omladinski EU Info kutak, 28.10. je organizovana omladinska tribina u Subotici, na Otvorenom univerzitetu, u cilju promocije uspešnih primera projekata IPA prekograničnih programa sa EU susedima realizovanih u Subotici i drugim opštinama APV.
EU PREKOGRANIČNI PROJEKTI U MOJOJ OPŠTINI – KANJIŽA
U ponedeljak 28.10. su se srednjoškolci iz Kanjiže upoznali sa projektom Opštine Kanjiža, koji je realizovan u saradnji sa DKMT-Evroregionalna agencija za razvoj Dunav-Kriš-Moriš-Tisa iz Segedina, Mađarska.
EU prekogranični projekti u mojoj opštini – Pančevo
U subotu, 26.10.  je u Pančevu u Dvorani “Apolo” održana radionica na kojoj se sa srednjoškolcima iz Gimnazije, Mašinske, Medicinske i drugih srednjih škola, pričalo o tome šta je prekogranična saradnja i zašto je važna za njihov grad.
Omladinska tribina u Knjaževcu
U Knjaževcu je 23.10, održana omladinska tribina na kojoj je se govorilo o značaju EU programa prekogranične saradnje, kako za samu EU tako i za lokalne zajednice koje učestvuju u tim programima.
PHOTOWALKERS
Омладински ЕУ Инфо кутак - Упознавање младих у локалним заједницама са ИПА прекограничним пројектима
EU prekogranični projekti u mojoj opštini – Knjaževac
Omladinski EU Info kutak : EU prekogranični projekti u mojoj opštini - Knjaževac U okviru aktivnosti Photo Walkers - poseta mladih projektima finansiranim kroz IPA programe prekogranične saradnje, 01. oktobra, grupa mladih je posetila Zavičajni muzej Knjaževac - Arheo-etno park Ravnu i upoznali se sa rezultatima projekta ''Veni, Vino, Vici''.